upitnik za zaposlene nurdora

Upitnik za zaposlene Nurdora

Step 1 of 5

0%
 • Upitnik za zaposlene Nurdora

  Dragi članovi Nurdora, cilj ovog upitnika jeste da ispitamo vaše potrebe vezane za tip brige, podrške i treninga koji vam je potreban u okviru vašeg angažovanja.

  Zamolili bismo vas da na pitanja odgovorite što iskrenije i detaljnije, jer će nam pomoći da kreiramo radionice koje će vam koristiti u izgradnji kapaciteta i unutrašnjih resursa da se uspešnije nosite sa teškim osećanjima i mislima u vašem radu, razvijate bolju kontrolu stresa, svoju rezlijentnost (otpornost) a samim tim utičemo na prevenciju saosećajnog zamora u vašem poslu. S obzirom da nismo u potpunosti upućeni u sistem brige i podrške koju dobijaju vaši zaposleni i volonteri, sva pitanja su postavljena uopšteno.

  Vaši odgovori će nam biti od velike pomoći kako bismo što bolje pomogli VAMA!

  Hvala,

  Vesna i Andre
  Shiftmindful Novi Sad

Dare to Care!

We are ShiftMindful

We will facilitate a safe and engaging space to support you to become more aware and connected with yourself. The relationship we create with you is for us really important since we connect it with our core values. We made a conscious choice to live our life authentically, it’s a choice we make every day, and the relationships we build between us need to be aligned with our core values to:

>
Copy link